Need Help? Call us now 210 60 80 091
H Orthology ιδρύθηκε το 1996 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες ελληνικές IT εταιρείες παροχής Business Software & Services με έδρα την Αθήνα. Κατά την ίδρυσή της τέθηκαν οι 3 βασικοί πυλώνες που διέπουν κάθε ενέργεια της και δίνουν κατεύθυνση σε ολόκληρη την εταιρεία:

Συνέπεια, Αξιοπιστία, Εξέλιξη

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών όπως αυτή του Outsourcing IT, η οποία περιλαμβάνει τη διαχείριση, συντήρηση και υποστήριξη ζωτικών τομέων μίας επιχείρησης, όπως οι servers και τα email. Παράλληλα προσφέρουμε λύσεις διαχείρισης IT, όπως και λύσεις πάνω στην κυβερνοασφάλεια (cybersecurity) και το IT security. Εδώ και 26 χρόνια έχουμε αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες IT, στηρίζοντας και παρέχοντας λύσεις στις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Κατά τη διάρκεια της πορείας της, η εταιρείας μας έχει καταφέρει να συνάψει συνεργασίες με εταιρείες πρότυπα.
image
image

Η εταιρεία IT που βρίσκεται δίπλα
στις επιχειρήσεις

Στην Orthology, μέσω των υπηρεσιών μας, βρισκόμαστε δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις, στηρίζοντας τες και επιτρέποντας τους να εξελίσσονται συνεχώς. Εξάλλου, ως εταιρεία IT, γνωρίζουμε πως η διαδρομή μίας επιχείρησης δεν είναι πάντα εύκολη. Υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια που κάθε επιχειρηματίας καλείται να αντιμετωπίσει. Και η δική μας διαδρομή δεν ήταν εύκολη. Στην Orthology όμως αντιμετωπίζουμε κάθε εμπόδιο ως μέρος αυτής της διαδρομής το οποίο συμβάλλει με τον τρόπο του στη δημιουργία μίας συνεργασίας η οποία θα αντέξει στο χρόνο και θα εξελίσσεται μαζί μας.

Η Διαδρομή μας

  • ‘Ίδρυση της Orthology, με στόχο να καλύψει το κενό της αγοράς στην προσφορά λύσεων διαχείρισης IT.
  • Συνεργασία με Siemens για deal 80K, που έφερε για πρώτη φορά τον ετήσιο τζίρο της εταιρείας 1+Κ.
  • Στρατηγική συνεργασία με ΟΤΕ για το προιόν GFI FAXMAKER. Επιτυχής ολοκλήρωση 10 major projects σε enterpise customers, όπως οι: ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ, ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κλπ.
  • Διανομή ALTARO με αύξηση πάνω από 600% για τα προιόντα ALTARO, μέσα σε 2 έτη. Εφαρμογή νέας πλατφόρμας ticketing από το τεχνικό τμήμα, η οποία βελτίωσε την οργάνωση και την εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Μεταφορά έδρας της εταιρείας σε νέα, μεγαλύτερα γραφεία με υψηλή αισθητική και αναβαθμισμένη κτιριακή υποδομή.
  • Αντικατάσταση λύσης ασφάλειας στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με δική μας λύση, της οποίας αναλάβαμε και την υλοποίηση. Κατά τη διάρκεια του 2020 και του 2021 συνεχίσαμε να εξελισσόμαστε έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες IT.
  • Αξιοποίηση ενός νέου συστήματος CRM από το τμήμα πωλήσεων το οποίο βοήθησε σημαντικά στην οργάνωση και την εξοικονόμηση χρόνου.
  • Αναδιοργανώσαμε το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας και αυξήσαμε το ανθρώπινο δυναμικό μας, βελτιώνοντας όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την ταχύτητα μας.
  • Σχεδιάσαμε μία νέα, ακόμη πιο εξειδικευμένη υπηρεσία Outsource IT Support.
  • Αποκτήσαμε επιπλέον πιστοποιήσεις ISO 9001 & ISO 27001, τα οποία αποτελούν τεκμήρια της προσήλωσής μας στην παροχή υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των συνεργατών μας, αλλά και της εξειδικευμένης γνώσης μας στο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών.
Το όραμά μας
Ως εταιρεία IT, το όραμα μας είναι να εξελίσσουμε και να προστατεύουμε τις τεχνολογικές υποδομές των ελληνικών επιχειρήσεων, συνεισφέροντας στην αύξηση της παραγόμενης αξίας τους.
Η αποστολή μας
Να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες, πιστοποιημένες λύσεις τεχνολογίας και την βέλτιστη εξυπηρέτηση, έτσι ώστε οι πελάτες μας να νιώθουν ότι διαθέτουν ένα εσωτερικό τμήμα IT, κερδίζοντας τα οφέλη του IT Outsourcing.
Η Ομάδα μας
Τα 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο μας έδειξαν ότι αυτό που μένει αναλλοίωτο στο πέρας του χρόνου είναι οι άνθρωποι και οι αξίες που είναι χαραγμένες στο DNA τους. Tο DNA της Orthology αποτελείται από ακεραιότητα, αφοσίωση, συνέπεια, επιμονή και δημιουργικότητα και αυτά φαίνεται από τους ανθρώπους της. Η Orthology επενδύει στους ανθρώπους της, κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα από τα trainings και τα workshops που πραγματοποιεί, στα οποία συμμετέχουν όλα τα μέλη της ομάδας.
Ισότητα των φύλων
Διασφάλιση της πλήρους και αποτελεσματικής συμμετοχής καθώς και των ισότιμων ευκαιριών ανάληψης ηγετικού ρόλου των γυναικών σε όλα τα επίπεδα λήψης αποφάσεων στην πολιτική, οικονομική και δημόσια ζωή. Η Orthology δίνει ίσες δυνατότητες σε όλους τους επαγγελματίες κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα από τις αναλογίες ανδρών-γυναικών που απαρτίζουν το εργατικό δυναμικό της.
Αξιοπρεπής εργασία και οικονομική ανάπτυξη
Επίτευξη υψηλότερων επιπέδων οικονομικής παραγωγικότητας, μέσω της διαφοροποίησης, της τεχνολογικής αναβάθμισης και καινοτομίας, στρέφοντας την προσοχή σε τομείς υψηλής προστιθέμενης αξίας και έντασης εργασίας. Η Orthology φροντίζει οι εργαζόμενοί της να μην απασχολούνται πέρα από το ωράριό της. Παράλληλα καινοτομεί στον χώρο των IT services, αξιοποιώντας κάθε ιδέα με τον πλέον δημιουργικό τρόπο και βρίσκοντας τις πιο αποδοτικές μεθόδους λειτουργίας.
Υπεύθυνη κατανάλωση & παραγωγή
Έως το 2030, έχουμε ως στόχο την ουσιαστική μείωση της παραγωγής αποβλήτων μέσω της πρόληψης, της μείωσης, της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης. Στην Orthology υιοθετούμε φιλική προς το περιβάλλον στάση ανακυκλώνοντας όσο περισσότερο μπορούμε, μη σπαταλώντας άσκοπα υλικούς πόρους, όπως το χαρτί εκτύπωσης, και ανακατασκευάζοντας εξοπλισμό, όπως τα laptop που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι.
image

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Orthology ως συνεργάτη σας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι τεχνολογικής ανάπτυξης.

Λύσεις που εξειδικευόμαστε

Στην Orthology δίνουμε βάση στις λύσεις που παρέχουμε, καθώς ο στόχος μας είναι η πρόταση των καλύτερων λύσεων για τις ανάγκες του πελάτη, σε συνάρτηση πάντα με την αξία τους και τους πόρους του πελάτη. Οι τομείς στους οποίους εξειδικευόμαστε είναι Επικοινωνία, Κυβερνοασφάλεια, Ασφάλεια ITκαι Λύσεις διαχείρισης IT.