Με τη δυνατότητα προσαρμογής των υπηρεσιών, οι partners μπορούν πλέον να προσφέρουν μια προσαρμοσμένη επιλογή υπηρεσιών, τόσο από την GFI όσο και από third-party παρόχους, για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Για end-user πελάτες, το KerioControl FWaaS παρέχει μια πιο ευέλικτη προσέγγιση στις λύσεις πληροφορικής, επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν και να αποχωρούν από τις υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες τους και να πληρώνουν μόνο για ό,τι χρησιμοποιούν.

Η GFI Software θα προσφέρει ένα νέο μοντέλο volume-based licensing, προσφέροντας στους MSP και στους μεταπωλητές περισσότερες υπηρεσίες στην ίδια τιμή, παρέχοντάς τους επίσης άδεια να συγχωνεύουν προσφορές από άλλους προμηθευτές και να τις πωλούν ως δικές τους . Στη συνέχεια, οι συνεργάτες μπορούν να καθορίσουν περαιτέρω τα brand identities τους κατά την κυκλοφορία της νέας υπηρεσίας.

«Οι πελάτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων αναμένουν μια προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη εμπειρία λογισμικού και αυτό ακριβώς προσφέρει η GFI στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών μας, με το KerioControl FWaaS», δήλωσε ο Eric Vaughan, Διευθύνων Σύμβουλος, GFI Software. «Αυτή η βελτίωση στην εμπειρία του τελικού χρήστη αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας στην ανάπτυξη και την επιτυχία των συνεργατών μας»

Η χρέωση για τις υπηρεσίες θα βασίζεται στη χρήση, με telemetry data tracking να υπολογίζει αυτόματα και να στέλνει τους λογαριασμούς για την υπηρεσία. Έτσι, ενώ η αρχική επιλογή ετήσιας συνδρομής παραμένει διαθέσιμη, η FWaaS παρέχει στους συνεργάτες και στους πελάτες της μεγαλύτερο έλεγχο στα IT solutions τους.

Η λύση KerioControl FWaaS της GFI είναι διαθέσιμη τώρα μέσω του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών της.

 

 

Επικοινωνήστε με την Orthology για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα!

 

Σχετικά με την GFI Software

Η GFI Software αναπτύσσει λογισμικό απαραίτητο για τις επιχειρήσεις για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. 40.000+ πελάτες επιλέγουν λύσεις λογισμικού GFI για τις εφαρμογές διαχείρισης και απόδοσης δικτύου, ασφάλειας και συνεργασίας. Το λογισμικό GFI είναι διαθέσιμο παγκοσμίως μέσω χιλιάδων αφοσιωμένων, παγκόσμιων συνεργατών, όπως την Orthology.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το gfi.com.