Σήμερα είναι πολύ σημαντικό για τις εταιρείες να συμβαδίζουν με τις αλλαγές και να επιλέγουν το καλύτερο λογισμικό για την κάλυψη των αναγκών τους. Πρόσφατα, η εξαγορά της VMware από την Broadcom προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, ιδίως μεταξύ των συνεργατών της VMware. Η ανησυχία προέρχεται από την απόφαση της Broadcom να πουλήσει το τμήμα End-User Computing (EUC) της VMware και να τερματίσει τις συνεργασίες με εταιρείες που κερδίζουν λιγότερα από 500.000€ ετησίως από τα προϊόντα VMware. Οι κινήσεις αυτές έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία. Δεδομένων αυτών των αλλαγών, είναι σημαντικό για τους συνεργάτες της VMware να αρχίσουν να σκέφτονται άλλες επιλογές.

Σε αυτό το σημείο παρεμβαίνει η Parallels, προσφέροντας το Parallels RAS, μια εναλλακτική λύση με πολλά πλεονεκτήματα:

Ευελιξία: Επιτρέπει την ανάπτυξη σε πολλαπλά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων υβριδικών, on-premises και cloud ρυθμίσεων.

Εμπειρία χρήστη: Το Parallels RAS παρέχει στους χρήστες την ευελιξία να εργάζονται από οποιαδήποτε απομακρυσμένη τοποθεσία χρησιμοποιώντας τις συσκευές που προτιμούν.

Απλότητα: Προσφέρει έναν απλό ψηφιακό χώρο εργασίας με εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση.

Ενισχυμένη ασφάλεια: Η ασφάλεια και η συμμόρφωση υψηλού επιπέδου είναι ενσωματωμένες στο προϊόν.

Συνολικό κόστος ιδιοκτησίας: Parallels στοχεύει στη μείωση του κόστους με μια ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει υποστήριξη, εκπαίδευση και απλή αδειοδότηση.

Με λίγα λόγια

Συνολικά, το Parallels RAS παρουσιάζεται ως μια ισχυρή εναλλακτική λύση για όσους έχουν θορυβηθεί από τις πρόσφατες εξελίξεις της VMware Horizon, υποσχόμενη μια πιο ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και οικονομικά αποδοτική λύση για τους πελάτες της.