Ακολουθούν μερικές από τις βασικές στρατηγικές που μας βοήθησαν να χτίσουμε μια ισχυρή κουλτούρα μάθησης και ανάπτυξης:

1. Τακτικά Trainings και Workshops

Παρέχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα trainings και workshops για να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους μας να παραμένουν ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, τις βέλτιστες πρακτικές και τις τάσεις του κλάδου. Αυτές οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες καθοδηγούνται από εσωτερικούς ειδικούς ή εξωτερικούς εκπαιδευτές και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έως το cloud computing και την εξυπηρέτηση πελατών.

2. Mentoring Προγράμματα

Αξιοποιούμε τακτικές mentoring καθοδήγησης στην εταιρεία μας, για να βοηθήσουμε τα μέλη της ομάδας να μάθουν ο ένας από τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία του άλλου. Για παράδειγμα, συνήθως, τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας μας μπορούν να καθοδηγούν νέες προσλήψεις, βοηθώντας τους να φτάσουν γρήγορα και να διαπρέψουν στους ρόλους τους.

3. Performance Management και Καθορισμός Στόχων

Έχουμε ένα ισχυρό πρόγραμμα διαχείρισης απόδοσης εν λειτουργία, που περιλαμβάνει τακτικά check-in και καθορισμό στόχων, για να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους μας να παρακολουθούν την πρόοδό τους. Στην Orthology, πιστεύουμε ότι ο καθορισμός σαφών στόχων και η τακτική ανασκόπηση της προόδου είναι το κλειδί για να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους μας να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους στο έπακρο.

4. Αναγνώριση και Επιβράβευση

Αναγνωρίζουμε και ανταμείβουμε τους υπαλλήλους που επιδεικνύουν δέσμευση για τη δική τους ανάπτυξη και την ανάπτυξη του οργανισμού μας. Για παράδειγμα, προσφέρουμε προαγωγές, μπόνους ή άλλα κίνητρα σε υπαλλήλους που αποκτούν νέες πιστοποιήσεις, αναλαμβάνουν νέες ευθύνες ή συμβάλλουν στην ανάπτυξη νέων έργων ή πρωτοβουλιών.

 

 

Employee Career Growth and Learning

 

 

Η επένδυση στην ανάπτυξη και την διαρκή εκπαίδευση των εργαζομένων έχει πολλά οφέλη για τις εταιρείες IT Support. Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα που εμείς εντοπίσαμε ως απόρροια των πρακτικών μας:

1. Βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών

Επενδύοντας στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των μελών της ομάδας μας, βελτιώσαμε την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών μας. Οι υπάλληλοί μας είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να επιλύουν πολύπλοκα τεχνικά προβλήματα, να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους πελάτες και να παρέχουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

2. Αυξημένη ικανοποίηση και διατήρηση των εργαζομένων

Όταν οι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι ο εργοδότης τους έχει επενδύσει στην επαγγελματική τους ανάπτυξη, είναι πιο πιθανό να αισθάνονται ικανοποιημένοι και αφοσιωμένοι στην εργασία τους. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε βελτιωμένη διατήρηση των εργαζομένων και χαμηλότερα ποσοστά κύκλου εργασιών.

3. Βελτιωμένη φήμη της εταιρείας

Χτίζοντας μια ισχυρή κουλτούρα μάθησης και ανάπτυξης, η εταιρεία μας αναπτύσσει μια φήμη ως μέρος όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν. Αυτό μας βοηθά στην προσέλκυση ταλέντων και στη διαφοροποίηση της εταιρείας μας από τους ανταγωνιστές.

Συμπερασματικά, η επένδυση στην ανάπτυξη και την διαρκή εκπαίδευση των εργαζομένων μας είναι απαραίτητη για τις εταιρείες IT Support. Παρέχοντας τακτική εκπαίδευση, ενθαρρύνοντας προγράμματα καθοδήγησης, θέτοντας σαφείς στόχους και αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τη ανάπτυξη, χτίζουμε μια κουλτούρα μάθησης και ανάπτυξης που θα βοηθήσει τα μέλη της ομάδας μας να ευδοκιμήσουν και να οδηγήσουν την επιτυχία της επιχείρησής μας