Ιδρύθηκε το 1963, το ίδρυμα προωθεί ενεργά ότι για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους – όλα είναι επιτεύξιμα σε όλες τις πτυχές της ζωής – από την εκπαίδευση και την κατάρτιση μέχρι την κοινωνική συμμετοχή.

Για την υποστήριξη των υπηρεσιών πελατών και των εσωτερικών λειτουργιών του, το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» πρόσφατα απέκτησε το AnyDesk. Στόχος του ήταν να ενισχύσει την παραγωγικότητα και την καλύτερη απομακρυσμένη διαχείριση των συσκευών τους με την πιο εύκολη πλατφόρμα απομακρυσμένης πρόσβασης.

Η Orthology όπως κάθε χρόνο στηρίζει το έργο του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος» και παρέχει δωρεάν 2 άδειες AnyDesk για την καλύτερη δυνατή διαχείριση πολλαπλών συσκευών, συντήρηση και παρακολούθηση υπολογιστών.

H Orthology έχοντας ως όραμα την εξέλιξη και προστασία των τεχνολογικών υποδομών των ελληνικών οργανισμών και επιχειρήσεων, συνεισφέρει στην αύξηση της παραγόμενης αξίας τους.

 

H Orthology με εμπειρία άνω των 20 ετών στο χώρο της τεχνολογίας προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς και στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Το φάσμα των δραστηριοτήτων μας, περιλαμβάνει υπηρεσίες που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας του πελάτη, μέσω τεκμηριωμένων λύσεων και συνολικής υποστήριξης για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των πόρων του.

 

Screenshot 2022 11 30 at 4.14.19 PM