Στο πλαίσιο της διαρκούς επιδίωξης για προσφορά καινοτόμων λύσεων κυβερνοασφάλειας, η Orthology, πρωτοπόρος στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών IT και ασφάλειας, ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της με τη SysKit, κορυφαίο πάροχο λύσεων λογισμικού για τη διαχείριση και παρακολούθηση των business environments της Microsoft. Η συνεργασία επικεντρώνεται στη διανομή του SysKit Point, μιας πρωτοποριακής λύσης για την ασφάλεια και τη διαχείριση των Microsoft 365 και SharePoint περιβαλλόντων.

Η συνεργασία μεταξύ της Orthology και της SysKit ανοίγει νέους δρόμους για την παροχή αναβαθμισμένων λύσεων κυβερνοασφάλειας στην ελληνική αγορά. Μέσω αυτής της συμφωνίας, η Orthology θα διανέμει το SysKit Point, προσφέροντας στους πελάτες της μια ισχυρή εργαλειοθήκη για την αποτελεσματική διαχείριση και προστασία των πληροφοριακών τους συστημάτων.

Πληροφορίες για το SysKit Point

Το SysKit Point είναι μια πλήρης λύση για τη διαχείριση, την παρακολούθηση, και την ασφάλεια των Microsoft 365 και SharePoint περιβαλλόντων. Προσφέρει διαχείριση πρόσβασης, ελέγχους ασφάλειας, και αναλυτικές εκθέσεις, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να παραμείνουν συμμορφωμένες και να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των δεδομένων τους.

Με λίγα λόγια

Η συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει τη βαθιά δέσμευσή μας προς την καινοτομία και την αριστεία στον τομέα της τεχνολογίας και της κυβερνοασφάλειας. Με την έναρξη αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, επιβεβαιώνουμε την προσήλωσή μας στην παροχή προηγμένων λύσεων που ενισχύουν την ασφάλεια και την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων, επιτρέποντας τους να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις σύνθετες προκλήσεις του σημερινού ψηφιακού κόσμου.

Σχετικά με την Orthology:

H Orthology ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα.

Αποτελείται από μία εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών στο software καθώς και μηχανικών και παρέχει σύγχρονες λύσεις λογισμικού και υπηρεσιών, ανάλογες με τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για πάνω από 20 χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια η Orthology έχει αναπτύξει σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με μεγάλους οίκους παγκοσμίως, οι οποίοι την εμπιστεύονται ως στρατηγικό συνεργάτη τους στην διανομή των λύσεων τους στην Ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.